martes, 9 de noviembre de 2010

La Cleo

La Cleo té molts noms, també l'anomenen xuxi, xuri, tirolilo, nyonyo monyonyo, lolita, és la gata de la meva parella, en Gerard. És una gata tota negra, com el carbó. Té 5 anys. És de procedència italiana. És una gata molt poc carinyosa, no li agrada gens que l'agafin en braços, però sempre se la veu per la casa. A qui més estima és a la senyora de la neteja i al pare de'n Gerard. És bastant arisca, a la mínima esgarrapa i mossega.

A en Gerard li encanta emprenyar-la, estirar-li de la cua, posar-li la mà a la cara, tocar-li les orelles i el nas, és aquest el motiu pel qual ell sempre té esgarrapades pels braços. Un dia en Gerard l'estava emprenyant tant que la gata li va mossegar el peu, fins a tal punt que tenia el peu inflat com una bota, i va haver d'anar al metge i tot. La Cleo mai fa cas, la veritat com quasi tots els gats, la crides i és com si sentís ploure. El que li agrada molt a la Cleo és llepar la roba del pare de'n Gerard, sobretot el pijama, de manera que moltes vegades se'l troba xop. Sovint te la trobes en la mateixa posició que a la foto, al reposapeus de la butaca.

Quan té ganes de jugar, s'amaga i quan passes pel costat se't tira a sobre de cop i volta, espantan-te. Li encanten les bosses, les maletes i els armaris, sempre s'hi amaga a dins. Li agrada molt jugar amb pilotetes fetes de paper de plata, diuen que segurament és esquerrana, perquè sempre hi juga amb la pota esquerra. Porta un cascabell penjat al coll, que fa que sempre que es mou se la senti. En definitiva la Cleo és una gata molt especial de la qual no t'en pots acabar de refiar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario