martes, 9 de noviembre de 2010

Petita anècdota

Als gats els encanta jugar amb fils i cordills, quan els passes un fil aprop l'intenten caçar ràpidament amb les ungles, que les tenen ben afilades ja que esgarrapen tot el que troben al seu voltant, especialment els sofàs.
Una vegada, quan era petita, estava jugant amb la meva gata i un cordill i la meva gossa estava estirada al costat. No se'm va acudir res més que passar-li el cordill per sobre de l'esquena de la gossa, acte seguit la gata li va clavar una esgarrapada a l'esquena. De manera que la gossa va cridar i es va llençar a perseguir la gata, que va marxar corrent... la veritat vaig riure molt, però ben mirat, pobra gossa!

Diuen que els gats i els gossos són incompatibles, que no s'avenen, però per experiència, puc afirmar que si conviuen des de ben petits es poden arribar a estimar molt. Quan som tota la família fora de casa i es queden les dues soles, es fan companyia mutuament. La gossa té tendència a perseguir la gata fins que aquesta puja a dalt d'una estanteria o d'un armari i s'acaba la corredissa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario